Lansering av vår nya Xact-förstasida

Vi har gått live med vår nya förstasida och är otroligt nöjda med resultatet och de möjligheter som förnyelsen medför – inte minst är vi spända på att se vad du kommer att åstadkomma med den.

Bland dessa nya möjligheter finns ett optimerat skapandeflöde, vilket förenklar din upprättning av nya undersökningar. Vill du skapa en undersökning trycker du helt enkelt på ”Skapa”, varefter du är igång med en ny undersökning, där visat innehåll anpassas efter dig och dina behov. När du är redo att spara din undersökning kommer du att presenteras med din senast besökta organisation som en föreslagen plats för din nya undersökning, så att du snabbt kan spara ditt arbete. Om du vill spara din undersökning någon annanstans kan du självklart välja en annan plats manuellt.

Dessutom har vi fokuserat på att synliggöra och förenkla åtkomsten till dina senaste undersökningar, varför du nu presenteras för dessa högst upp på förstasidan. På så sätt kan du snabbt komma åt önskad undersökning och börja arbeta, precis som du enkelt kan växla mellan undersökningarna löpande.

Dessutom hittar du nu ett område längst ner på förstasidan som låter dig utforska ett brett utbud av användbara resurser som kan hjälpa dig i ditt arbete med undersökningar. Här kan du navigera mellan expertkunskap, nyheter, relevanta produkter och mer, så att du kan hålla dig uppdaterad med dina alternativ och få ut det mesta av allt som Xact-universumet har att erbjuda.

Om du behöver hjälp med användningen av den nya förstasidan, eller om du har frågor av annan karaktär, har vi även gjort det ännu enklare för dig att söka hjälp för detta. I menyraden har vi lagt till en ”Hjälp”-flik som bland annat kan leda dig till vår support.