Nu kan du även presentera din data via Dashboards

Du är säkert van vid professionella och snygga presentationer sedan länge. Visuella uttryck från olika tjänster gör det enkelt att se och förstå komplexa data. Nu har vi lanserat en ny Dashboard i SurveyXact som optimerar intuitiv och visuell kommunikation för alla potentiella målgrupper.

I SurveyXact kan du nu presentera din data i realtid med animerade grafer, i en dynamiskt uppdaterad Dashboard. Du kan bygga och anpassa din Dashboard så att den passar dina och företagets exakta behov – en interaktiv och smart lösning som enkelt kan hålla både anställda, kunder och andra intressenter uppdaterade och motiverade. Den Dashboard som vi nu lanserar i SurveyXact är den första versionen. Under 2020 fortsätter vi att utveckla vår Dashboard med nya funktioner och möjligheter.

Om du redan använder SurveyXact kan du komma åt den nya Dashboarden via fliken Analys i din undersökning. Om du inte använder SurveyXact än – tveka inte att kontakta oss för en demo. Presentationen kan givetvis hållas även online.


Frågor?

Om du har några frågor om vår nya funktion eller önskar veta mer om SurveyXact, kontakta vår support på tel. +46 732 317 976.