Ny standardlayout i SurveyXactEn helt ny layoutmall finns nu tillgänglig i SurveyXact för alla våra användare

När en ny enkät skapas i SurveyXact är det vår standardmall förstahandsvalet bland våra flesta användare. Den har i själva verket använts i så mycket som 47% av alla undersökningar de senaste tre åren –därför är det särskilt viktigt för oss att vår standardlayoutmall fortsätter att ge en bra användar- och respondentupplevelse.

Lättare för både användare och respondenter

Fler och fler respondenter svarar på undersökningar från en mobil enhet. Därför har vi byggt den nya layoutmallen med utgångspunkt i en ”mobile-first”-lösning som ger en intuitiv upplevelse när man svarar från en smartphone eller surfplatta.

Designen har byggts med hjälp av riktlinjerna för Google Material Design, som är en erkänd designfilosofi. Målet är att eliminera behovet av CSS-kodning och samtidigt göra det lättare för våra användare att anpassa designen.

Som en extra julklapp ger vi alla våra kunder en anpassas layoutmall som innehåller kundlogotyp och primärfärg. Kundmallen kommer att finnas tillgänglig i början av 2020.

Vi använder Cookies

Webbsidan använder cookies för att minnas dina inställningar och samla in statistik. Denna information delas med tredje part. Läs mer här