Ny Xact förstasida

Nu kan vi avslöja de goda nyheterna: en ny förstasida!

Vi är glada att kunna dela med oss att vi snart kommer lansera en ny och förbättrad förstasida som kommer att förenkla din dagliga promenad i Xact-universumet och optimera upplevelsen. I mer än 10 år har vår förstasida hittills varit aktuell och trots att den fungerat riktigt bra har den nu avtjänat sin tid och det är dags för en förnyelse. Därför kan du snart se fram emot att vi släpper vår nya uppdatering – men oroa dig inte, du kommer fortfarande att ha tillgång till alla dina nödvändiga verktyg och undersökning, men på ett ännu enklare sätt.

I arbetet med vår nya förstasida har vi haft fullt fokus på vad som kan förbättras till dina ökade upplevelse som användare och låter dig arbeta med bästa möjliga förutsättningar när du ska koncentrera dig på dina undersökningar och projekt. Därför har vi nu samlat alla våra produkter och tillgång till dem på ett och samma ställe, och premissen för den nya förstasidan är därför totalt sett enklare åtkomst.

Vi har eftersträvat att möjliggöra enklare tillgång till ett antal av de mest använda och mångsidiga funktionerna. Därför behöver du bara en enda inloggning för att:

  • Snabbt komma åt befintliga undersökningar
  • Enkelt orkestrera skapandet av nya undersökningar
  • Enkelt ge dig en överblick över aktuella nyheter
  • Utan ansträngning klicka dig till åtkomst till relevant expertkunskap

Och allt detta är integrerat i en optimerad och förenklad översikt, så att du intuitivt kan hantera och använda det! På så sätt gör vi vårt bästa för att bistå dig i dina uppgifter, genom att till exempel tillhandahålla olika standardval och förslag som du kan använda dig av om du inte har några omedelbara preferenser eller önskemål när det kommer till exempelvis namngivning , plats för undersökning eller liknande. .

Sammantaget kan du alltså snart se fram emot att njuta av en intelligent och responsiv förstasida, som assisterar dig på bästa sätt i ditt dagliga arbete med undersökningar. Med ökad synlighet efter möjligheterna och en lättare tillgång till dessa blir det lätt som en lek, det vågar vi nästan lova!