SurveyXact har fått ett nytt utseende

SurveyXacts gränssnitt har genomgått en visuell uppdatering som innebär att det nu blivit ännu enklare att genomföra undersökningar med SurveyXact.

Modern och användarvänlig struktur med vänstermeny
Bland nyheterna hör en helt ny vänstermeny för att navigera runt i SurveyXact. Här hittar du också genvägar till sex av de mest använda funktionerna SurveyXact. Där kan du bland annat mycket enkelt ge din SurveyXact-kollega åtkomst till din undersökning. Du kan minimera den vänstra navigeringsmenyn när som helst för att skapa största möjliga arbetsyta.

I det nya gränssnittet hittar du nu också direktlänkar till våra servicefunktioner. Bland annat videoguider och kommande utbildningskurser, så att du alltid kan hålla dig uppdaterad i SurveyXacts alla funktioner och möjligheter. 

Klicka på denna länk för att se en kort genomgång videopresentation om det nya uppdaterade gränssnittet.

Du kan även läsa om några av de nya uppdateringarna och funktionerna nedan:

Huvudmenyn har flyttats till vänster. Flikarna Förstasida (Hus-ikonen), EnkätDatainsamling och Analys hittas nu i vänstermenyn:

Klicka direkt på knapparna i toppmenyn för att Redigera frågor eller Redigera layout:

I vänstermenyn finns nu även genvägar med nära åtkomst till några av de vanligaste funktionerna, exempelvis Redigera frågor, Import av respondenter och Ge undersökningsåtkomst:

Dölj menyfälten för att skapa större arbetsyta genom att klicka på meny-ikonen uppe i det vänstra hörnet. Dölj den högra sidolisten genom att klicka på pilen uppe i det högra hörnet:

Välkommen att höra av dig om du önskar mer information eller har frågor om det nya gränssnittet. Vi finns alltid redo att hjälpa till via mail eller telefon.

Med vänlig hälsning,
Team SurveyXact