Du betalar bara för det du använder.

Få full tillgång – och betala för hur mycket du använder SurveyXact

Prissättningen utgår från behov

Ett företag ska använda en enda användarprofil och gör bara en mätning om året. Ett annat företag vill ge 50 användare tillgång och gör nya mätningar varje dag.

I det här fallet ska det första företaget naturligtvis inte betala lika mycket som det senare, som har ett större behov. Därför får de två företagen individuella priser som baseras på hur mycket de ska använda SurveyXact på årsbasis.

Även om det första företaget bara använder verktyget i begränsad omfattning får det självklart full tillgång till alla funktioner i SurveyXact samt gratis kurser och support, precis som alla andra SurveyXact-kunder.

Så betalar du

- Ditt pris fastställs utifrån antal användare och antal mätningar per år.
- Du betalar en gång om året.

Det här får du

- Full tillgång till SurveyXact 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.
- Fri tillgång till över 80 kostnadsfria kurser om året i Aarhus, Odense och Köpenhamn.
- Gratis telefonsupport alla vardagar.
- En fast SurveyXact-konsult.

Vad skulle det kosta för dig?

 

Vi vill gärna ge dig ett konkret anbud på vad en licens till SurveyXact skulle kosta för din verksamhet utifrån era konkreta behov. 

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart som möjligt och senast inom två timmar vardagar klockan 8.00-17.00.

Om du vill titta på SurveyXact-systemet först är du också mycket välkommen att boka en demonstration utan förpliktelser, eller ring oss på nedanstående nummer.

Har du frågor?

Ring och prata med oss utan att förbinda dig till något:

+46 732 317 976