Skicka ut undersökningar via SMS

Bjud in respondenter till undersökningarna via SMS – direkt i SurveyXact

Skicka ut undersökningar via SMS

Nu kan du bjuda in respondenter till undersökningarna via SMS – direkt i SurveyXact

Det innebär att du kan komplettera eller ersätta dina e-postutskick med ett SMS-utskick till respondenterna. Med andra ord har du ytterligare en kanal tillgänglig för att öka svarsfrekvensen eller för att nå nya målgrupper.

SMS-utskick fungerar nästan på samma sätt som ett utskick via e-post, och innehåller samma länk som finns i e-postmallarna. För att kunna använda SMS-utskick behöver du bara telefonnummer till respondenterna, samt tillräckligt med disponibla SMS-poäng.

Så gör du:

  • Skapa en undersökning i SurveyXact och upprätta respondenterna med SMS som distributionsform
  • Beställ SMS-poäng genom att fylla i formuläret nedan och vänta på bekräftelse på e-post
  • Skapa en mall för SMS-utskicken och skicka ut SMS till de respondenter du önskar

 

Notera:

SMS beräknas med 160 tecken. Ett SMS-poäng är alltså 160 tecken, och ett SMS på 200 tecken kommer då att kosta 2 SMS-poäng att skicka ut. I SurveyXact kan du se ett estimat på hur många SMS-poäng som kommer att användas i ditt utskick.

SMS-poängen kan användas i olika undersökningar

Dina SMS-poäng blir tillgängliga i mappen som undersökningen du anger i formuläret nedan ligger under. Du kan då reservera SMS-poäng till din undersökning. Om du köper fler SMS-poäng än du behöver använda, kan du välja att släppa SMS-poäng till mappen som undersökningen ligger i. Återstående poäng överförs till andra undersökningar under mappen tills de används.

Vissa väljer därför att beställa ett större antal SMS-poäng som kan användas av alla användare i organisationen.

**Leveransvillkor för SMS:

Dessa ytterligare villkor till din SurveyXact-licens måste accepteras om du önskar att använda SMS-funktionen: SMS-funktionen är endast tillgänglig för verksamheter/organisationer med ett giltigt organisationsnummer och en aktiv SurveyXact-licens. Villkoren i detta licensavtal gäller även för SMS-funktionen, som är en tilläggsfunkton till SurveyXact. Vid betalning enligt prislistan har du rätt till att skicka ut motsvarande antal SMS genom SurveyXact. Varje SurveyXact-licens får ett konto där betalda och oanvända SMS registreras. Ramboll kan säga upp SMS-funkitonen med ett års varsel. Man kan inte flytta SMS mellan olika licensavtal. Oanvända SMS försvinner och återbetalas inte om licensavtalet eller SMS-funktionen upphör – oavsett vad orsaken är. SurveyXact använder Compaya A/S (CVR: 31375428, Adress: Palægade 4, 2. tv.1261 København K, Denmark) som underleverantör för att skicka SMS. Vid användning av SMS-funktionen i SurveyXact accepteras det att personuppgifter i samband med SMS-utskicket raderas efter senast 12 månader.

 

Beställ SMS-poäng

 


SMS

SMS-poäng:      3.000 st.
Pris per poäng:   60 öre

Samlat pris:        1.800 SEK ex. moms

 

SMS-poäng:      5.000 st.
Pris per poäng:   55 öre

Samlat pris:        2.750 SEK ex. moms

 

SMS-poäng:      10.000 st.
Pris per poäng:   50 öre

Samlat pris:        5.000 SEK ex. moms

 

Behöver du fler SMS-poäng? Fyll i formuläret till vänster, så ringer vid upp dig så snart som möjligt.Fyll i formuläret till vänster, så ringer vid upp dig så snart som möjligt.
Vi använder Cookies

Webbsidan använder cookies för att minnas dina inställningar och samla in statistik. Denna information delas med tredje part. Läs mer här